Toinen harjoitus

Normaali

Opettelimme käyttämään wikiympäristöä, tosin sen käyttötarkoitus on minulle vielä hieman pimennossa. Wikiin oli helppo luoda uusi artikkeli ja muokata sitä, sillä siitä löytyi samanlaisia toimintoja kuin wordistä. Luomus ei kylläkään näyttänyt yhtä hyvältä kuin wordillä tehty. Tästä syystä en oikein pitänyt wikin käytöstä tehtävän tekemisessä. Toisaalta, eihän tekstien tarvitse olla erityisen kauniita.

Oikea paikka oli helppo löytää wikistä, kun siihen sai ohjeet. Jos minun pitäisi löytää tietty paikka myöhemmin, se voisi olla hyvinkin hankalaa. Wikin käyttö vaatii minulta vielä harjoittelua.

Creative Commons on järjestö, jonka avulla kuka tahansa voi säätää tuottamansa sähköisen materiaalin tekijänoikeuksia. Tekijä voi siis antaa muille enemmän oikeuksia käyttää materiaaliaan. Creative Commonsilla tekijät saavat liitettyä teoksiinsa kuvauksen siihen liittyvistä oikeuksista. Tämä tuottaa tervettä kilpailua ja antaa tekijöille oikeuden määrätä omista töistään internetissä. Creative Commons tuo laillisen vaihtoehdon nettipiratismille.

(http://creativecommons.fi/tietoja)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s